Vinn boken "Tren deg sprek, spis deg slank"

Ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og treningsekspert Jill Jahrmann gir deg oppskriften på hvordan du kan bli en forbrenningsmaskin.

Foto: Aschehoug

Med deres nye bok "Tren deg sprek - spis deg slank" viser de to kollegene og venninnene, ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og treningsekspert Jill Jahrmann, hvordan man kan trene seg sprek og spise seg slank.De mener at selv om du er plaget av tidsklemma, har flere barn og en travel karriere er det ingenting i veien for at du likevel kan bli en forbrenningsmaskin - og nå kan du vinne boken!NB! Klikk her for å komme direkte til konkurransen.Nøkkelen til krefter, humør og energi- Både i jobb og privat har vi begge sett mange kvinner som bruker altfor liten tid på seg selv. Med tre barn hver har vi selv også kjent på følelsen av utilstrekkelighet og det å "møte veggen" litt, forteller gründeren bak Bramat.no, Borchsenius til HegnarSPREK.Likevel har både Borchsenius og Jahrmann funnet nøkkelen til hva som gir dem krefter, humør og energi, og denne nøkkelen hadde de lyst til å dele med flere.- I korte trekk handler det om smart bruk av tid på seg selv og sin egen kropp uten dårlig samvittighet. Tid til å trene, sove, stresse ned, og kose seg med sunn og god mat, forklarer Borchsenius.Les mer: "Sprek" er blitt det nye "Slank"KonkurransenFor å delta i konkurransen trenger du bare å klikke på linken under, fylle inn skjema og sende oss ditt sprekeste treningstips.Alle kan delta, og totalt deler vi ut to bøker.VINN BOKEN "TREN DEG SPREK, SPIS DEG SLANK" HER!

Nyheter