Ønsker du en mer optimal løpeteknikk for å bli raskere og mer effektiv i løpesteget? Da bør du følge med her.Personlig trener fra DRIV Trening, Tessa, Sørensen, gir deg i våre instruksjonsvideoer tipsene til hvordan du kan bli en bedre løper.- Du må tenke på at du skal gi gass. Det vil si at du skal ikke bremse, men ha en god og rund sirkulær bevegelse på bena. Skyv hoftene fremover i steget og bruk sterke armer til å motvirke den rotasjonen du får fra bena dine, forteller Sørensen.- For å få en mer optimal steglengde bør du kjøre løpsdriller, anbefaler hun.- Øk frekvensen på beina gjennom intervaller og terrengvariasjon, høy og moderat intensitet og løp i motbakker, tipser DRIV-treneren.
Ønsker du å lære enda mer om løpeteknikk?11. april arrangerer HegnarSprek og DRIV trening gratis løpekurs i Oslo. Meld deg på her!
Løpeteknikk del 2:Løpeteknikk del 1: