Blir en av verdens best betalte spillere

Zlatan Ibrahimovic er klar for den franske storklubben, Paris Saint-Germain.

Zlatan Ibrahimovic. AP Photo

Tirsdag kveld satte den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic seg på flyet fra Bromma i Sverige, med Paris og sitt nye fotballiv i storklubben - Paris Saint-Germain, som destinasjon, skriver di.se.Etter en legeundersøkelse kommer han onsdag ettermiddag til å bli presentert som fotballklubbens nye frontfigur.- Det er en deal, bekreftet Zlatans agent Mino Raiola.Tre-årskontrakten sikrer en årslønn på minst 12 millioner euro, pluss bonus, og med det blir Ibrahimovic en av fotballens best betalte spillere.- Zlatan er en veldig sterk aktør - formidabel. En av stjernene som kommer til å skrive historie for Paris Saint-Germain, uttalte klubbens sportssjef Leonardo.