Intensiv trening gav bedre resultater

Gardens rekrutter la om treningen. Det gav umiddelbare resultater.

bootcamp.jpg

Gardens rekrutter la om treningen. Etter tre måneder forbedret de tiden på 3.000 meter med hele to minutter og 40 sekunder, skriver vg.- Vi har kuttet ned på de lange treningsturene og heller satset på intervalltrening. Harde økter på rundt 45 minutter til en time og mye intervalltrening. Det har gitt resultater, sier major Jan Eggen, som er sjef for Gardeskolen.Normalt har rekrutter bedret tiden på 3.000 meter med 1 minutt og 30 sekunder, nå har de økt forbedringen med 1 minutt og 10 sekunder mer.- Vi er veldig fornøyd med resultatene til dette forsøkskullet, Vi bruker også samme prinsipp på styrketreningen. Bare kvalitativ trening. I stedet for å pumpe jern innendørs, må soldatene bære hverandre, ammunisjonskasser etc. Det gir en bedre funksjonell styrketrening, sier Eggen til avisen.Akkurat nå: Over 3.875 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!