Vinn brettpadlingskurs fra Sup.no

HegnarSPREK og Sup.no gir deg muligheten til å vinne gratis brettpadlingskurs.

Foto: Sup.no

Er du på jakt etter den ultimate treningen for hele kroppen, trenger du ikke lete lenger, skal vi tror Gaute Kristiansen i Stand Up Paddle (SUP).- Brettpadling gir den perfekte kombinasjonen av styrke, utholdenhet og balanse. Alle kan raskt mestre Stand Up Padling, og med et introduksjonskurs lærer du den riktige teknikken for å få maks utbytte av padlingen, fortsetter Kristiansen.Nå gir HegnarSPREK i samarbeid med Sup.no 20 heldige lesere muligheten til å vinne gratis introduksjonskurs i brettpadling.NB! Kursene holdes sentralt i Oslo - tirsdag 14. august eller tirsdag 21. august, og varer 1,5 time på ettermiddagstid.- Hvorfor tror du brettpadling har blitt så en så trendy treningsform?- Denne stående formen for padling aktiviserer større muskelgrupper, er gøy og gjøres utendørs. Stort bedre blir det ikke, svarer Kristiansen entusiastisk.Han er ikke i tvil om det er derfor så mange kjendiser velger SUP som sin nye favorittsport.NB! Hvert kurs koster 650 kroner - med andre ord deler vi bort deltagerplasser verdt hele 13.000 kroner. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å klikke deg inn på våre Facebook-sider og svare på et enkelt spørsmål.KLIKK HER FOR Å DELTA!Akkurat nå: Over 3.894 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!