Fremdeles mulig å vinne brettpadlingskurs

HegnarSPREK og Sup.no har nå trukket ut de ti første vinnerne av gratis brettpadlingskurs. Men det finnes fremdeles muligheter til å være med!

Publisert 12. aug. 2012 kl. 00.01
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 222 ord
Foto: Sup.no

I samarbeid med Sup.no har HegnarSprek nå trukket ut de ti første leserne som får mulighet til å være med på et gratis introduksjonskurs i brettpadling.Heldigvis er det fremdeles mulig å delta i konkurransen for de som ønsker å være med på kurset som holdes tirsdag 21. august!Alt du trenger å gjøre for å delta er å klikke deg inn på våre Facebook-sider og svare på et enkelt spørsmål.Skal vi tro Gaute Kristiansen i Stand Up Paddle (SUP) trenger du nemlig ikke å lete lenger om du er på jakt etter den ultimate treningen for hele kroppen.- Brettpadling gir den perfekte kombinasjonen av styrke, utholdenhet og balanse. Alle kan raskt mestre Stand Up Padling, og med et introduksjonskurs lærer du den riktige teknikken for å få maks utbytte av padlingen, fortsetter Kristiansen.Hvorfor tror du brettpadling har blitt så en så trendy treningsform?- Denne stående formen for padling aktiviserer større muskelgrupper, er gøy og gjøres utendørs. Stort bedre blir det ikke, svarer Kristiansen entusiastisk.Han er ikke i tvil om at det er derfor så mange kjendiser velger SUP som sin nye favorittsport.Det første kurset arrangeres tirsdag 14. august, og de ti førstevinnerne har fått beskjed per e-post.NB! Kursene holdes sentralt i Oslo og varer 1,5 time på ettermiddagstid.KLIKK HER FOR Å DELTA!Akkurat nå: Over 3.972 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!