Sats taper på trening

Også treningskjempen Sats får merke konkurransen om kundene på årsresultatet.

Foto: Sats Norge

Kampen om treningssenterkundene setter spor i Sats årsregnskaper, skriver dn.Treningskjeden fikk et årsresultat før skatt på minus 14,5 millioner kroner i 2011.- I bransjen nå handler det om kamp om markedsandeler, kommenterer Sats-sjef Wenche Evertsen til avisen.Hun bekrefter at de jobber knallhardt for å holde på og øke medlemsmassen på 105.000 medlemmer.Nå er det bindingstiden som står i fokus etter at Elixia forrige uke kutter bindingstiden for sine medlemmer.- Med økt konkurranse og etableringen av flere lavpriskjeder var det egentlig ikke så overraskende at dette kom nå, sier Evertsen til dn.Hun mener dette kan være et sjansespill dersom medlemmene ikke er trofaste.Akkurat nå: Over 3.986 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!

Nyheter