Slik blir treningshøsten med HegnarSPREK

Førskommende torsdag starter HegnarSPREK opp med gratis morgentreninger igjen. Se programmet her!

Publisert 14. aug. 2012 kl. 11.33
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 226 ord
Foto: Scanpix

Sammen med et utvalg av Norges beste trenere inviterer HegnarSPREK til morgentrening syv torsdager fremover.Vi starter opp 16. august og holder på til og med 27. september.På treningsplanen står alt fra løping og pilates, til tabata-trening og ekte bootcamp.Har formen falt i takt med sommervarmen, gir vi deg muligheten til å la Norges treningselite trene nettopp deg! I forkant av hver trening vil du finne påmelding på HegnarSPREKs Facebook-sider , blogg og Hegnar.no .Under kan du se hvilke treninger du kan melde deg på gratis.HegnarSPREKs morgentreninger:16. august: Intervall-løping med Erlend Stokke fra Team Raske Gutter. MELD DEG PÅ HER!23. august: PilatesRoom og pilatesekspert Rikke Schillinger gir deg en variert, men tøff pilatestime som strammer opp hele kroppen.30. august: Artesias personlige trener - ledet av Øystein Jensen gir deg en innføring i tabata. En trening som får fart på både puls og fettforbrenning.6. september: Forfatter av boken "Maks fettforbrenning på 8 uker" og personlig trener Halvor Lauvstad kickstarter høstens fettforbrenning.13. september: Sats-trenerne Jorunn Githmark og Dag Skjolden stiller til variert utetrening i ekte Sats-ånd.20. septemer: Friskis & Svettis gjester Smestaddammen og driller deg gjennom 45 minutter med puls og moro.27. september: Major Jan Eggen sender et trenerteam på tre fra Gardeskolen for en ektefølt og tøff bootcamp.Pssst: Til hver trening venter en påskjønnelse til alle påmeldte og oppmøtte.Vi gjør deg litt SPREKERE - følg oss på Facebook du også!