HegnarSPREK inviterer til gratis morgentrening

Torsdag 6. september blir det høyt tempo og maks fettforbrenning når treningsekspert Halvor Lauvstad holder SPREK morgentrening.

Treningsekspert Halvor Lauvstad. Foto: Eivind Yggeseth / Scanpix

I samarbeid med personlig trener, treningsekspert og forfatteren bak "Maks Fettforbrenning på 8 uker" Halvor Lauvstad inviterer HegnarSPREK til en morgentrening du sent vil glemme.Førstkommende torsdag, 6. september, blir det høyt tempo, fokus på intensive og effektive treningsøvelser.- Det blir høy forbrenning gjennom hele økten, og en real kickstart på høsttreningen, lover Lauvstad.Treningen vil blant annet bestå av:- Kondisjonstrening med høy intensitet- Funksjonell styrketrening med store muskelgrupper- LøpingNB! Treningsøkten varer fra 07.15-08.00. KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ!

Nyheter