Løpe-ess dukket opp på morgentrening

Hver torsdag frem til og med 27. september inviterer HegnarSPREK til gratis morgentrening. Denne uken møtte også Ingrid Kristiansen opp.

Foto: Eline Hvamstad

Løpedronningen og skiløper Ingrid Kristiansen stilte på HegnarSPREKs morgentrening, torsdag 6. september.Økten bestod av effektiv og fettforbrennende trening.Forutenom løpeintervaller, stod også styrke på agendaen når forfatter av boken "Maks fettforbrenning på 8 uker", PT og treningsekspert Halvor Lauvstad drillet de 17 som møtte opp.Vil du være med på HegnarSPREKs morgentrening? Vi holder gratis morgentrening frem til og med 27. september. Gå inn på våre Facebook-sider for påmelding!NB! Mer trening denne høsten:Tirsdag 9. oktober kl.19.00: Barmarkstrening med Ingrid KristiansenTirsdag 16. oktober kl.19.00: Løpetrening med Ingrid Kristiansen

Nyheter