Nå går startskuddet for rulleskikarusellen

OBIK Fischer Rulleskikarusell starter onsdag 5. september. De har både nytt navn og ny arena.

Foto: Finansavisen

Med nytt navn og ny arena går OBIK Fischer Rulleskikarusell av stabelen onsdag 5. september kl. 18.15, skriver Langrenn.com .Både mosjonister, semi-aktive og aktive er ventet til rennene, som vil bli holdt hver onsdag i september.Nytt av året er at rennene nå arrangeres i Holmenkollen, samt at Fischer har kommet inn som hovedsponsor.- Vi registrerer at rulleskiinteressen begynner å bli stor og det er på tide at det kommer en slik karusell som dette i Oslo-området. I tillegg ønsker vi å få ut kjennskap om at Fischer også har rulleski i sitt sortiment, sier racingansvarlig hos Fischer-importøren Finor i Nittedal, Tobias Dahl Fenre, til nettstedet.Med tanke på ski er det ifølge Langrenn.com tillatt å bruke egne ski i OBIK Fischer Rulleskikarusell, men det skal være standard rullemotstand, altså ikke konkurransehjul, også kjent som 1'er hjul. For de som ikke har rulleski vil det være mulig å prøve/låne ski fra Fischer.Les mer om OBIK Fischer Rulleskikarusell her.Akkurat nå: Over 4.369 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!

Nyheter