Nå vil de lokke flere spreke til Sjusjøen

Med Kristin Størmer Steira på laget skal Sjusjøen videreutvikle Sjusjøen som en helårsdestinasjon for spreke folk.

Sjusjøen. Foto: Scanpix

Langrennsløper Kristin Størmer Steira inngikk nylig en avtale med en rekke lokale aktører på Sjusjøen. Fremover skal de sammen jobbe for å promotere og videreutvikle stedet som en helårsdestinasjon, skriver Langrenn.com.Bak avtalen står Sjusjøgrunneierne i destinasjonsselskapet, Hamarregionen Reiseliv, samt en samlet turistnæring gjennom Destinasjon Sjusjøen. I tillegg til Steira har de også fått med skiløper Petter Soleng Skinstad på laget.Sjusjøen har den siste tiden lansert flere nye arrangementer, som for eksempel SjusjøRittet og SjusjøRullen, og planen er at det skal bli mer. Ifølge Merethe Sandum i Destinasjon Sjusjøen ønsker de å få med både bredden og eliten.- Vi ønsker å bygge merkevaren Sjusjøen enda sterkere, og er nødt til å ta tak i den største utfordringen som Sjusjøen og andre typiske vinterdestinasjoner har; barmarksesongen. Sammen med Kristin og Petter har vi allerede spennende tanker om fremtidige arrangementer og aktiviteter på Sjusjøen, som først og fremst vil være tilrettelagt for helårsmosjonister, sier Sandum til Langrenn.com.Akkurat nå: Over 4.369 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!

Nyheter