Oslo maraton snart fulltegnet

Lørdagens Oslo maraton er snart fulltegnet. Arrangøren kan fortelle at det er 824 ledige plasser i maratonløpet, så de som vil være med må skynde seg.

Oslo Maraton 2011. Foto: Eirik Førde

I halvmaratonløpet er det bare 185 ledige plasser. Dette betyr at det store løps- og maratonarrangementet i Oslo lørdag er i ferd med å bli fulltegnet.Totalt sett er det påmeldt 15.500 løpere allerede, og det er tett opp til deltakerantallet fra i fjor som endte på 16.100 løpere.- Vi tror alle distanser kan bli fulle i år, så de som har god erfaring med å melde seg på siste uken, kan nok bli skuffet. De som vil løpe i år, bør melde seg på så snart som mulig, sier Tony Isaksen, daglig leder i arrangørklubben Sportsklubben Vidar.Hoveddagen for arrangementet er lørdag, men allerede fredag starter løpsfesten opp med et barneløp i Oslos gater. Det er ventet at over 2000 barn kommer til å være med. (©NTB)

Nyheter