Pettersen: - Birkebeinernes sterkeste kort

- Man kan si mye rart om de som deltar i Birken, men en ting er de gode på, mener skisprinter Øystein "Pølsa" Pettersen.

Foto: Birkebeinerrennet

Øystein "Pølsa" Pettersen mener at det for idrettsutøvere, mosjonister eller aktive kan være viktig å analysere årsaken til hvorfor resultatet ble som det ble.Og det mener man birkebeinerne er spesielt gode på.- Det er viktig å evaluere egne prestasjoner. Ingen er så gode på det som birkebeinerne, de evaluerer gjerne før de er i mål, sier Pettersen.HegnarSPREK overvar et motivasjonsforedrag den norske skisprinteren holdt tidligere denne uken.- Du kan være sikker på at når du går Birken, og nærmer deg Skramstad, så hører du flere av løperne banne og si "Neste år da skal jeg...". Og tar du turen ned til utestedet Brenneriet samme kvelden så står alle og skylder på hva som gikk galt denne gangen, og hvor mye bedre de skal gå neste år.Les også: All trening er god treningPettersen mener det er en ting at man har en årsak å skylde på, men så er det også det å evaluere og analysere årsaken til hvorfor resultatet ble som det ble, kan hjelpe en å nå bedre resultater senere.- Men da nytter det ikke å la det gå fra Birken til neste jul,for så å sette seg et nyttårsforsett om at årets Birkebeiner skal bli et mye bedre renn enn i fjor. Da må man se på om det er noen endringer man kan gjøre, og det litt før, legger Pettersen til.Akkurat nå: Over 4.389 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!NB! Nå kan du vinne personlig treningstime med løpeesset Ingrid Kristiansen.

Nyheter