Slik blir du slank og sunn

Kostholdsblogger og nå forfatter, Berit Nordstrand, har rådene som sikrer deg en slank og sunn kropp.

Foto: Scanpix Meek, Tore

Overlege, kostholdsblogger, seksbarnsmor og nå også forfatter, Berit Nordstrand, vil ha fokus på maten kroppen trenger.Hun er lei av å høre at sunt er et negativt ord, og at det bare skal handle om alt man ikke får lov til, og har skrevet boken "Mat med mer. Hverdagsmat for glede, overskudd og helse".- Jeg vil jo gjerne at andre skal få ta del i det jeg har oppdaget med å gi kroppen de riktige byggeklossene, og hvor stor betydning det har for helsa, sier Nordstrand til Dagbladet.Dette er hennes beste tips for en slank og sunn kropp:1. Velg mest mulig rene råvarer2. Spis hele regnbuen av grønnsaker3. Spis fiberrikt for et stabilt blodsukker4. Spis rå, usaltede nøtter og mørk sjokolade mot søtsug5. Bruk tilstrekkelig med sunt, naturlig fett i maten6. Spis før du bli altfor sulten7. Lag middag fra bunnen minst en dag i uken.

Nyheter