Vinn løpetrening med Ingrid Kristiansen

Vil du bli en bedre løper? Nå kan du vinne en personlig løpetime med løpedronningen, Ingrid Kristiansen.

Foto: Ingrid Kristiansen

I samarbeid med HegnarSPREK gir løpedronning Ingrid Kristiansen to heldige lesere muligheten til å vinne personlig løpetime i hennes eget løpestudio.- Med tett oppfølging og personlige treningsprogram hever vi ditt nivå som løper og sikrer at du ikke sløser bort unødvendig tid på dårlig utstyr og feil trening, sier Ingrid Kristiansen til HegnarSPREK.Hun har flere kunder som oppsøker henne for private løpetimer, og utstyret skal det ikke stå på.Kristiansen har en av verdens mest presise løpemaskiner i full størrelse, der økten holdes.Løpetimen har fokus på presis trening, hastighetstilvenning og testing av løpekapasitet.I samråd med Kristiansen legges det tilrette for at du blir en bedre løper, forbedrer dine resultater og når dine mål!NB! Treningstimen har en verdi på 850 kroner, eller totalt 1.700 kroner. KLIKK HER FOR Å DELTA I KONKURRANSEN!Se video fra personlig løpetrening under:

Nyheter