- Jeg flyttet hjemmefra på hybel da jeg var 15 år, og da var ikke spennende mat førsteprioritet. Nå digger jeg å lære meg å lage nye retter, og lage mat fra bunn, forteller den kjente artisten Eva Weel Skram til HegnarSPREK.Mandag var hun med på et rawfood matlagingskurs med, og fikk testet kokkeferdigheter med friske grønnsaker og spennende smaker.- Maten smaker mye bedre når man har brukt god tid på å lage den, mener Weel Skram.Hun er både opptatt av å trene og spise sunt, og tror det er mye av hemmeligheten til å føle seg vel.- I det siste har jeg spist mye supermat og rawfood. Jeg er ikke vegetarianer, men jeg kjenner at jeg har fått mye mer overskudd og energi av det, forteller Weel Skram.Når hun først skeier ut, går det i vanlig snop eller hjemmelaget gulrotkake.- Jeg har lært å lage gulrotkake fra bunnen, og den smaker vanvittig godt etter å ha stått å bakt flere timer, avslutter Weel Skram.