Skarverennet ble utsolgt på rekordtid

Startnumrene til den 40. utgaven av Skarverennet ble revet bort på under ett minutt.

Foto: Skarverennet

Startnumrene til 2013-utgaven av Skarverennet er nå utsolgt på rekordtid.Det populære rennet har en maksgrense på 12.220 deltakere, og går av stabelen lørdag 20. april."De siste årene har Skarverennet opplevd en økende interesse for å melde seg på rennet, som har representert større og mindre tekniske utfordringer. I år er vi svært glade for å kunne si at påmeldingene har skjedd uten tekniske problemer - så vidt vi har kunnet registrere", melder arrangøren.Påmeldingen for deltakerne som tar tog fra Oslo eller Bergen ble lagt ut tirsdag denne uken. Onsdag ble billettene for trimløpere som vil gå den lengste distansen - fra Finse til Ustaoset - lagt ut, mens billettene for distansen Haugastøl-Ustaoset var klare for salg torsdag.På alle de tre dagene tok det under minuttet før startnumrene var revet bort. I tillegg har hele 9.000 håpefulle satt seg på ventesliste."De som ikke har nådd frem med påmeldingen sin på grunn av fulltegning, er registrert på venteliste hos Skarverennet og får muligheten til å melde seg på, dersom påmeldte løpere ikke bekrefter påmeldingen sin gjennom betaling for billetten", skriver arrangøren i meldingen.De aller siste billettene - for deltakere med start fra Finse, som ikke trenger togtransport - blir lagt ut for salg fredag morgen. For konkurranseklassen er påmeldingen satt til 3. desember.Akkurat nå: Over 5.199 følger HegnarSPREK på Facebook. Bli fan du også!

Nyheter