Djokovic og Williams årets tennisspillere

Serbiske Novak Djokovic og amerikanske Serena Williams er av Det internasjonale tennisforbundet (ITF) kåret til årets verdensmestere.

Foto: Scanpix

Det er tredje gang Williams mottar utmerkelsen, mens Djokovic fikk tittelen også i fjor.- Jeg er stolt over å bli kåret til ITF-verdensmester for annet å på rad, sa Djokovic.Serberen innledet sesongen med å vinne Australian Open, mens han ble nummer to i Roland-Garros og US Open. På slutten av sesongen vant han verdenstourfinalen og overtok førsteplassen på ATP-rankingen.Williams startet dårlig, men vant Wimbledon, US Open og tok dessuten OL-gullet i London.Årets doublepar ble det amerikanske tvillingparet Bob og Mike Bryan (for niende gang på de ti siste årene), og for første gang italienske Sara Errani og Roberta Vinci. (©NTB)

Nyheter