Vinn skijakke fra Craft - verdi 1.499 kroner

I dagens luke av HegnarSPREKs julekalender - 12. desember, skjuler det seg en eksklusiv skijakke fra Craft.

Foto: Illustrasjon

Er du på jakt etter en teknisk og vindtett skijakke? I dagens luke av HegnarSPREKs julekalender kan du vinne langrennsjakke fra Craft, til en verdi av 1.499 kroner. Jakkemodellen heter CRAFT Performance Nordic Light XC og er en teknisk og vindtett langrennsjakke, med elastisk materiale og ergonomisk tilpassede skuldre og albue for å bedre bevegeligheten.I tillegg har den microfleece på innsiden, som gjør jakken varm og god og perfekt for litt kaldere dager i langrennsløypa.Den leveres også med godt synlig refleks i front.Vi trekker én heldig vinner - klikk på linken under for å delta:KLIKK HER FOR Å DELTA I JULEKALENDER!Psst:Har du vunnet hittil?Sjekk under:1. desember: 2XU tights (to vinnere)- Anne Britt Toven- Odd Tore Frøyen2. desember: Fleecejakke fra Mammut (én vinner)- Vidar Friestad3. desember: øpeantrekke fra Run & Relax (én vinner)- Julie Parkim4. desember: Smøreprofil fra Skigo (én vinner)- Annette Kåsa5. desember: Ullundertøy fra Pierre Robert (to vinnere)- Christian Stenbo- Astrid Øvrebø6. Desember: Pulsklokke fra Polar til han og henne (to vinnere)- Krisztina Novakovic- Jan Erik Hagelund7. Desember: Dermalogica Hudpleie- Linda Vedde8. Desember: Komplett løpeantrekk fra Trimtex- Marcus Irgens9. Desember: Elektrisk tannbørste fra Colgate- Andreas Vintervold10. Desember: Yogaantrekk fra Run & Relax- Maraianne Vallestrand11. Desember: Løpebriller fra Adidas Eyewear- Sten Eivind Øksendal

Nyheter