Kickstarter året med SPREK gratistrening

HegnarSPREKs gratis treningskonsept er tilbake. Nå råere enn noensinne. Er du klar?

Foto: HegnarOnline

I fjor holdt HegnarSPREK og samarbeidspartnere over 25 spenstige og tøffe gratistreninger og kurs.I år vi tilbake råere enn noensinne.Er du klar?Vi kickstarter året med smørekurs, fire-dagers intensivt ski- og styrkekurs og deretter baller det på seg.Dette er perfekt for de som ennå ikke har funnet sin favoritt-treningsform, samtidig som du får sjansen til å lære teknikk på områder du kanskje allerede er god, men kan bli enda bedre.I år som i fjor har vi alliert oss med de aller beste trenerne innenfor sine idrettsgrener.Det vil bli alt fra ski, sykkel og løpetreninger - til tøffe bootcamper, kondisjonsøkter, pilates- og styrketreninger, både inne og ute.Hver påmelding vil bli lagt ut på vår Facebook-side: Hard, Sprek & Sunn I tillegg kan dere daglig sjekke oppdateringer, nyheter og bilder her, samt på vår blogg: HegnarSPREKVi har begrenset med plasser på hver trening, og det er "førstmann til mølla" som gjelder. For de som kommer på venteliste opplyser vi om at man får beskjed inntil kl. 12 samme dag som treningen.NB - NYTT I ÅR:Alle som har fått plass vil bli registrert ved oppmøte. Glemmer du å melde avbud/melder avbud samme dag - vil du miste muligheten til å melde deg på neste trening. Dette fordi vi har en enorm pågang, og må sikre at alle som vil får en reell sjanse til å delta!Se fullt program under:Torsdag 17. januar:Smørekurs m/ SkiGo og Sport 1 StorgataMandag 21. januar:Smidig/bevegelighetstrening m/ DRIV TreningTirsdag 22. januar:Langrenn m/ DRIV TreningOnsdag 23. januar:Basistrening m/ DRIV TreningTorsdag 24. januar:Slyngetrening m/ DRIV TreningOnsdag 30. januar:Smørekurs m/Oslo SportslagerOnsdag 6. februar:Artesia Trening stiller med BootCampOnsdag 13. februar:Look Great stiller med utendørs bootcampOnsdag 20. februar:Magnat Performance Training LøpOnsdag 27. februar:Ski teknikkkurs m/ Oslo SportslagerOnsdag 6. mars:Langrennsintervaller med Team Raske GutterOnsdag 13. mars:Trening med SATSOnsdag 20. mars:Magnat Performance Training SykkelPÅSKEFERIE!

Nyheter