Nå inviterer vi til gratis trening for sykkel-interesserte

Vil du få en god start på sykkelsesongen? Førstkommende onsdag inviterer HegnarSprek og Magnat Center til gratis cycling power training session.

Foto: Magnat Center

Onsdag 20. mars inviterer Magnat Center og HegnarSprek til gratis cycling power training session.- Deltakerne blir denne gangen stimulert til sykkel-spesifikk styrketrening, med fokus på samspillet mellom ulike ferdigheter og kvaliteter som er prestasjonsfremmende for sykkel. Vi setter begrepet "power training" i sammenheng med trening av styrke, og hvorfor man blir en bedre syklist med denne type trening, forteller managing partner i Magnat, Jørn Stian Dahl, til HegnarSprek.- Det blir en effektiv, inspirerende og morsom treningsøkt, sier Dahl.Slik blir økten:1. Oppvarming - Dynamisk stretching - Movement preparation (forberedende bevegelser)2. Movement skills- Ferdighetsbevegelser- Styrke og hurtighet = Power3. Styrketrening for sykkel- Inndeling i mindre grupper4. Avslutning- Soft tissue work (foam roller og arbeid/behandling av benyttet muskulatur)Treningsøkten starter kl. 17.30 og varer i cirka en time.Oppmøte: kl. 17.20Sted: Hos Magnat Center på Thune. Drammensveien 130, 0277 OsloAlle som får plass vil motta bekreftelse på mail. Mottar du ikke mail, har du dessverre ikke fått plass. Dersom noen melder avbud tar vi kontakt med de neste på listen! KLIKK HERELLER SEND EN E-POST TIL SIRI@HEGNAR.NO FOR Å MELDE DEG PÅ!

Nyheter