Til tross for at fastfoodkjeden McDonald's i år feirer 30 år i Norge, er ikke restauranten like velkommen som den en gang var.Ifølge dn må McDonald's legge ned tre av kjedens fem mest sentrale restauranter i Oslo sentrum. Årsaken skal være at bygårdseierne ikke ønsker hamburgerrestauranten der.- McDonalds's på Stranden på Aker Brygge er ikke godt nok. Det er en fantastisk beliggenhet for dem, men vi ønsker å bruke Stranden til noe annet, sier konsernsjef Olav Line i det børsnoterte Norwegian Property, som eier store deler av Aker Brygge, til avisen.Nå har han valgt å bryte med fastfoodkjeden to år før leiekontrakten deres går ut.- Vi måtte kompensere dem litt for det, sier Line.Kommunikasjonsdirektør i McDonald's Margaret Brusletto sier til avisen at det er en større diskusjon og prosess som pågår, men vil ikke gjøre saken mer offentlig enn det.