Luksussurfing på Maldivene er et konsept som vokser seg stadig større, skriver Di.se.Erfarne surfere på jakt etter den perfekt bølgen blar gladelig opp summer i millionklassen for å få mulighet til å surfe uforstyrret på de beste bølgene utenfor ferieparadiset..Nå kan man nemlig booke plass på en luksuskatamaran, som i løpet av én uke krysser skjærgården i Maldivene på jakt etter unike surfeopplevelser i forstyrret farvann, skriver nettstedet.En uke ombord på luksusbåten koster imidlertid i underkant av én million kroner.Dersom man heller vil bo på hotell under oppholdet er det fullt mulig. Da kan man booke timer på surfesafari med sjøfly, samt vanlige leksjoner. Safariutflukter koster ca. 70.000 kroner, mens vanlige surfeleksjoner ligger på mellom 900 og 3.200 kroner for en tretimersleksjon.