<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Går for opprykk – vurderer emisjon

Aktivitetsnivået er høyt i Cloudberry Clean Energy, som nå går for opprykk og emisjon.

Publisert 10. mai 2021 kl. 07.08
Oppdatert 10. mai 2021 klokken 11.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 170 ord
HØYT AKTIVITETSNIVÅ: For Anders Lenborg og Cloudberry Clean Energy. Foto: Iván Kverme

 

Cloudberry Clean Energy har besluttet å gå videre med sine planer om å flytte fra Euronext Growth til hovedlisten på Oslo Børs, går det frem av en børsmelding

Selskapet følger den fleksible noteringsprosessen, og er i ferd med å forberede søknaden og prospektet.

I forbindelse med opprykket til hovedlisten vil selskapet vurdere en emisjon, og Carnegie og Pareto Securities vil som tilretteleggere arrangere et roadshow får å møte nye og eksisterende investorer.

– Høyt aktivitetsnivå

Cloudberry opplever ifølge meldingen også et høyt aktivitetsnivå, «med mange ikke-organiske muligheter som også kan forfølges, avhengig av tilgang til attraktiv finansiering».

Selskapet venter å kunne ta en endelig investeringsbeslutning på vindkraftparken Hån i andre kvartal 2021 og vindkraftparken Duvhällen i 2022, og er i tillegg i fremskredne samtaler for nye prosjekter innen både vind- og vannkraft.

– De siste 15 månedene har vi sikret oss eiendeler i produksjon og under bygging på over 100 MW. Våre eiendeler med byggetillatelser er av lignende størrelse, og vår hovedprioritet er å levere på alle disse prosjektene, sier Cloudberry-sjef Andes Lenborg i en kommentar.