<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nye topper i Desert Control

Publisert 29. mars 2022 kl. 07.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord

 

Carlie Granfelt er ny kommersiell direktør (CCO) i Desert Control, mens Ordin Husa er ny driftsdirektør (COO), opplyses det i en børsmelding.

Granfelt tiltrer 1. juli og kommer fra Skretting, hvor han har hatt ledende kommersielle lederstillinger i Norge og Frankrike i over 12 år.

Også Husa tiltrer 1. juli og kommer fra Resman AS, og har tidligere hatt stillinger i blant annet Siemens Subsea, Roxar Software Solutions.

– Jeg blir inspirert av å se nivået på talentet Desert Control tiltrekker seg. I år er vårt fokus å kommersialisere i De forente arabiske emirater, validere i USA og bygge teamet vårt for å sikre en robust og effektiv organisasjon som vil drive den fortsatte overgangen fra oppstart til oppskalering. Vi gjør fremskritt på alle områder og styrker organisasjonen videre med de nye utnevnelsene til vårt lederteam, kommenterer adm. direktør Ole Kristian Sivertsen.

(TDN Direkt)