+ mer

Bentley-suksess

Continental GT-modellen har vært en stor suksess for Bentley.

I 2004 produserte Bentley i overkant av 5.000 biler på fabrikken i Crewe utenfor Manchester i England. 36 prosent av bilene ble eksportert til USA, mens hjemmemarkedet England tok seg av 31 prosent av bilene. 21 prosent gikk til Europa, hvor Tyskland var det viktigste markedet. I 2004 produserte Bentley i overkant av 5.000 biler på fabrikken i Crewe utenfor Manchester i England. 36 prosent av bilene ble eksportert til USA, mens hjemmemarkedet England tok seg av 31 prosent av bilene. 21 prosent gikk til Europa, hvor Tyskland var det viktigste markedet. Det ble produsert om lag 4.500 eksemplarer av suksess-modellen Continental GT, mens produksjonen av klassikeren Arnage var på 700 biler.Bentley Continental GTBentley Arnage
Motor