+ mer

Bilen alle vil ha

Først skulle den skrotes, men så gjorde Ford helomvending. Men når dukker Think opp på norske veier?

Den vesle, batteridrevne bilen er populær blant de miljøbevisste bilistene. I forrige uke ble det rapportert om for de om lag 220 bilene som angivelig skal selges i Norge. Dette er biler som kommer til landet fra USA og England, biler som Ford-konsernet i utgangspunktet hadde bestemt seg for å kvitte seg med, men som etter press ble til Norge.Ford Motor Norges informasjonssjef, Jan Johansson, forklarer til HegnarOnline at Ford nå jobber med klargjøring av bilene.- Vi jobber med klargjøring for salg, men dette har tatt lengre tid enn ventet, sier Johansson. Vi begynner å levere biler mot slutten av januar, fortsetter han.Johansson forteller om 400 navn på venteliste for å få sikret seg et eksemplar. Dermed er det klart at langt fra alle får anledning til å kjøpe seg en bil. Johansson sier videre at man legger opp til en fordeling etter "først-til-mølla"-prinsippet. De som har meldt sin interesse vil bli kontaktet, avslutter han.
Motor