+ mer

BMW jager Audi

BMW utvider fra statusklassen til folk flest. Se opp, Audi!

BMW skal ikke utelukkende være en prestisjebil for dem uten pengebekymringer. I fjor dukket minivarianten 1-serien opp, i en prisklasse som til nå har vært dominert av VW Golf og denne type biler. Men nå blir det andre boller.- Vi har vært gode på topp management-biler. Ledergruppen har kjøpt BMW, ansatte noe annet. Nå skal vi bli flinkere på de ansatte, sier Øystein Sponheim, direktør for salg og markedsføring i BMW Norge ifølge DN idag.Målet er å ta 30 prosent av kundene som i dag bruker mellom 300.000 og en halv million kroner på biler som Audi A4, Mercedes C-klasse, Saab 93 og Volvo S60. Audi er ifølge avisen pekt ut som fiende én.BMW 1-serien har vi allerede sett nærmere på, både i- og. I mars dukker bilen mange nå venter på opp - BMWs nye 3-serie.
Motor