+ mer

Rekord for Audi

Audi avrunder fjoråret med ny rekord. Her er bilene som solgte best.

Audi satte nye rekorder i fjor og solgte nærmere 780.000 biler på verdensbasis. 2004 ble dermed ellevte år på rad med økt salg for Audi, ifølge importen Harald A. Møller.Fjorårssalget ble akkompagnert av en rekke nye modeller, deriblant A6, A3 Sportback, en fornyet A4 samt ny toppmodell A8 W12.Den sterkeste veksten hadde Audi i Midtøsten, der salget økte med 58,5 prosent. I vest-Europa økte Audi-salget totalt med 2,1 prosent. Norge var det vesteuropeiske landet med den kraftigste veksten i Audi-salget, som her i landet økte med 23,9 prosent i fjor.Audi A3 var den modellen som hadde den sterkeste salgsøkningen i 2004, mens Audi A4 fortsatt er den dominerende av Audi-modellene med over 310.000 solgte biler i fjor. Audi A4 står dermed for nærmere 40 prosent av det totale Audi-salget.
Motor