+ mer

Rimelig familiebil

Skoda lover en ny og prisgunstig bil for deg som trenger litt ekstra plass. Se bildene her.

Den nye Skoda Octavia kommer i februar som stasjonsvogn. Norge er et av de første landene i Europa som tar imot den nye modellen, som her i landet blir svært prisgunstig, forteller importøren. Stasjonsvognen har de siste årene vært den mest solgte i sin klasse. I fjor var nesten tre fjerdedeler av alle solgte Skoda Octavia en stasjonsvogn.Den rimeligste versjonen av Skoda Octavia stasjonsvogn koster under 230.000 kroner, nærmere bestemt 228.800. Modellen leveres med en rekke utstyrs- og motoralternativer.Toppmodellen er en stasjonsvogn i spesialutgaven Laurin & Klement med en 2,0-liters TDI-motor. Denne utgaven av Skoda Octavia koster like under 350.000 kroner. Prisforskjellen mellom sedan-utgave og stasjonsvogn-utgave av Skoda Octavia er uvanlig liten. For alle versjoner av denne bilen er pristillegget for stasjonsvogn kun 10.000 kroner.Skoda Octavia stasjonsvogn.
Motor