+ mer

Tips til bilisten

På jakt etter mer informasjon om nye førerkortregler? Her er noen gode tips.

Førerkort har blitt en nødvendighet for de fleste i dagens travle samfunn. Som de fleste har fått med seg, har myndighetene innført . Det innebærer blant annet at føreropplæringen blir dyrere for deg som elev.Det kan også virke frustrerende å finne frem i jungelen av byråkrati og bestemmelser. Imidlertid finnes en rekke, gode tjenester på nett som forteller deg det meste i forbindelse med opplæringen.Ett slikt sted er . Her finner du detaljene i de nye reglene for føreropplæring.Et annet alternativ er . Her finner du blant annet frem til hvilke kjøreskoler som er tilgjengelig i området ditt, informasjon om førerkortklasser, vegskilt såvel som om teoriprøven.Norge.no har også endel informasjon som kan være verdt å skumme gjennom. Mer om det .
Motor