Her er bensinen billigst

Det er store prisforskjeller på bensin. Enkelte steder er bedre enn andre.

Publisert 30. aug. 2005 kl. 15.00
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 05.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord

Aftenposten.no kan fortelle om store prisforskjeller på bensin rundt om i landet. Avisen har plukket et eksempel som er tidfestet klokken halv to i ettermiddag. Da kostet en liter bensin 11,32 kroner hos Shell på Sandvika i Bærum. På Dokka i Hedmark var prisen 9,15 kroner, altså 2,17 kroner rimeligere.- Hadeland-distriktet er billigst i landet. Det strekker seg helt ned til Sinsen, der pumpeprisen klokken halv to er 9,98 kroner, sier Shells informasjonssjef Jakob Olsbø ifølge avisen.For deg som kjører rundt i hovedstaden, kan det være greit å vite at bilistene nord og øst i byen har det best i øyeblikket.