+ mer

Lamborghini Gallardo til salgs

To Lamborghini Gallardo 2004 modell er til salgs i Norge. Eieren av den ene skal ha blitt tilbudt 1,2 millioner kroner.

Publisert 31. aug. 2005 kl. 14.45
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 05.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 227 ord

De som leste Finansavisen Motor sist lørdag la kanskje merke til at det stod en Lamborghini Gallardo 2004 modell til salgs i bladets brukbilbørs? Prisantydning var satt til 1,95 millioner kroner.HegnarOnline vet at det står en svart Lamborghini Gallardo til salgs på Finn.no, med prisantydning på 1,795 millioner kroner. I tillegg står den en gul hos Autotuning i Råde, men den skal visstnok ikke være til salgs. Det er bilen til PIPS-tullingen Robin Bakkejord som visstnok bare er inne til reparasjon.Men selv om prisantydningen kanskje passer, og vi har fått tips om at han skal ha fått et skambud på 1,2 millioner kroner for bilen, skal den visstnok ikke være til salgs. Ryktet om at Bakkejord er tom for penger og må selge bilen, stammer trolig bare fra utleggsforretningen i bilen som ennå ikke er slettet i Brønnøysund.Bakkejord skal forøvrig ha tilbudt de som jobber hos Autotuning å prøve bilen. De og andre som får et slikt tilbud bør imidlertid kanskje tenke seg om to ganger, for bilen skal ikke være kaskoforsikret! Den skal kun ha ansvarsforsikring.HegnarOnline har forsøkt å spørre Bakkejord om bilen hans er til salgs og i tilfellet hva som er årsaken til det, men det virker ikke som han ønsker å snakke med oss. Samtalen brytes når vi ringer og han ringer ikke tilbake.Dette er de tre Lamborghini-modellene til salgs på Finn.no nå.