Tyv stjal Gjelstens Porsche Cayenne

Frekk biltyv skal ha stjålet Bjørn Rune Gjelstens Porsche Cayenne Turbo. - Det lukter organisert, sier Oslo Politikammer til HegnarOnline.

Kilder HegnarOnline har vært i kontakt med kan fortelle at Bjørn Rune Gjelsten skal ha blitt frastjålet sin eksklusive Porsche Cayenne Turbo fra sin eiendom på Bygdøy.Illustrasjonsbilde.Hos Porscheimportøren Autozentrum Sport koster en ny utgave av denne bilen om lag 1,8 millioner kroner.Det lukter organisert- Vi har ikke lov til å gå ut med informasjon om enkelttilfeller. Hvert døgn er det om lag syv biltyverier i Oslo. Det lukter organisert når en slik bli stjeles, sier telefonvakten hos Oslo Politikammer til HegnarOnline.Ingen kommentarBjørn Rune Gjelsten er heller ikke særlig snakkesalig når vi tar kontakt. - Jeg skal inn i et møte så jeg har ingen kommentarer til dette nå, sier Gjelsten til HegnarOnline.