Mer børsrally for Solberg?

Petter Solberg satset ti millioner på Jostein Eikeland, og kan glede seg over fet ordre.

Motor

TMG (Tonsberg Magnesium Group) International AB melder i dag at Autolivs fabrikk i Querétaro i Mexico har mottatt sine første av selskapets rattarmaturer i magnesium.Autoliv utvikler og produserer sikkerhetssystemer for biler til alle større bilprodusenter i verden.Leveransen gjelder starten på det første av hittil to annonserte program. Dette omfatter et årsvolum på 300.000 armaturer og løper over fem år. Hittil har TMG fått ordre fra Autoliv tilsvarende et årlig volum på 580.000 armaturer, går det frem av en pressemelding.- TMGs produksjonsmodell er unik på området komponenter til kjøretøysindustrien, noe som er veldig tiltalende, sier Dan Garceau, Plant Manager, Columbia City hos Autoliv.Finansavisen skrev i desember at Petter Solberg, sammen med en medinvestor, har satset nesten ti millioner kroner på TMG.Styreformann i TMG er tidligere TeleComputing-sjef Jostein Eikeland.

Nyheter
Næringsliv