+ mer

Velduftende fransk nykommer

Citroën lover sine kinesiske kunder en velduftende opplevelse dersom de går til anskaffelse av en ny C-Triomphe.

Citroën introduserer sin nye C-Triomphe i disse dager. Denne nye, moderne og innovative sedanen har mange av de samme egenskapene og nyvinningene som C4, men har fått en tredelt silhuett, for å møte forventningene i det kinesiske markedet. C Triomphe produseres i Wuhan, på samme plattform som C4, men med forlenget akselavstand. Med sin særegne stil og mange high-tech detaljer, oppfyller C-Triomphe kundenes krav til moderne design, komfort og sikkerhet. Bilen blir presentert i Shenzhen i dag og kommer for salg mot slutten av andre kvartal 2006.C-Triomphe har en lengde på 4,8 meter og en bredde på 1,77 meter. Franskmennene har også stappet inn annet utstyr som er nytt eller lite tilgjengelig i det kinesiske markedet i dag - cruisekontroll og fartsbegrenser, bi-xenon hovedlykter som er svingbare i både nær- og fjernlysposisjon samt en integrert duftdispenser (!) som gjør det mulig å velge mellom et antall forskjellige raffinerte dufter.Motormessig kommer C-Triomphe med en to-liters bensinmotor som yter 108 kW CEE (150 hk DIN) og som tilfredsstiller miljøkravene i standarden EURO IV. Motoren er tilknyttet en automatisk sekvensiell- eller en manuell girkasse, og har et maksimalt dreiemoment på 200 Nm ved 4 000 omdr/min.

Motor