Netthandelen.noBilen er ustyrt med:
  • Brilliantsølv metallic med Stoff Elegance antrazit.Brilliantsølv metallic med Stoff Elegance antrazit.
  • Automatgir med tiptronicAutomatgir med tiptronic
  • KlimaanleggKlimaanlegg
  • Skinnratt og girvelgerSkinnratt og girvelger
  • Komplett opplegg for mobil Nokia 6310iKomplett opplegg for mobil Nokia 6310i
  • Multikontur på førerseteMultikontur på førersete
  • Diesel partikkelfilterDiesel partikkelfilter
  • DieselrestvarmesystemDieselrestvarmesystem
  • Batteri med større kapasistetBatteri med større kapasistet
  • Comandsystem med DVD-navigasjonssystemComandsystem med DVD-navigasjonssystem
legger senere i dag en ut en 18 måneder gammel Mercedes for salg. Utropsprisen starter på én krone, mens initiativtagerne hevder verdien er på nærmere en halv million kroner.- Kall det gjerne risky business, men det er artig å gjøre noe utenom den vanlige. Det er i alle fall en fin mulighet for folk flest til å være med å konkurrere om en flott bil. På den annen side er det markedet selv som avgjør prisen, sier Einar Øgrey Brandsdal, eier og daglig leder i Netthandelen.- Vi synes det er viktig å gjøre noen slike stunts fra tid til annen. Jeg har ikke tro på at vi tjener penger penger på bilen, men jeg tror det vil bli en lykkelig vinner som sikrer seg en Mercedes til en rimelig pris, avslutter Einar Øgrey Brandsdal.