+ mer

Bonusfest gir Porsche-feber

Bonusfest blant meglerne får milliongliset til å gå hele veien rundt hos Porsche-selgerne.

Gode tider i norsk økonomi og på Oslo Børs betyr gode tider for mange av landets meglere, enten de har sitt utgangspunkt innen eiendom eller aksjer. Dette er noe som merkes godt hos selgerne av luksusbiler.Bilde: Porsche Carrera GT, en real lekkerbisken som kan få tenne til å løpe i vann hos noen og enhver. Toppfart 334 km/t. Pris? Dyr!Porsche er eksempelvis bilen som ser ut til å friste mange.- Endel aksjemeglere har fått bonus nå, har vi hørt, sier en fornøyd sjef-Porsche-selger Thomas Kleven hos Autozentrum Sport ifølge n24.no.Han kan fortelle om stor interesse for de mindre sportsbilene, for eksempel Porsche Carrera 4, som har solgt godt over budsjett. Blant de rike investorene, er det italienske Ferrari og Lamborghini som frister, ifølge avisen.
Motor