Slik tjener bilforhandlerne mer penger

Bilforhandlerne vokser steg større, og har nå funnet måten for å presse frem bedre marginer.

Motor

DN forteller om stadig større bilforhandlere som presser frem bedre marginer ved å sette bilimportørene opp mot hverandre. Stadig flere forhandlere velger å sette flere bilmerker under ett og samme tak, og ved å sette importørene opp mot hverandre, håper de på å få bedre marginer selv, ifølge avisen.Bilia-kjeden fra Sverige, Motor Forum, Auto Huset og Stenshagen Bil er eksempler på større flermerkeforhandlere som følger samme trend som bilforhandlerne i resten av Europa. Bilia-kjeden fra Sverige, Motor Forum, Auto Huset og Stenshagen Bil er eksempler på større flermerkeforhandlere som følger samme trend som bilforhandlerne i resten av Europa.

Nyheter
Næringsliv