+ mer

- Svært gledelige tall

Direktør hos Volkswagen personbil, Terje Male, har lite å utsette på dagens salgsstatistikk.

Volkswagen har hatt en meget sterk start på året og har overtatt posisjonen som Norges største bilmerke. Totalt ble det registrert 5720 nye Volkswagen i løpet av de tre første månedene i år.Kvartalstallene fra Opplysningsrådet for Veitrafikken viser at Volkswagen er størst på merke totalt, størst på nyttekjøretøy, diesel og firmabiler. Totalt ble det registrert 1713 nye Passat første kvartal. Det er 653 flere enn nærmeste konkurrent.- Dette er svært gledelige tall. Vi har jobbet hardt for å gjeninnta posisjonen som landets største bilmerke, sier Terje Male, direktør for Volkswagen personbil hos importøren Harald A. Møller AS.Det er særlig nye Volkswagen Passat som ser ut til å slå an hos publikum. Salget av den nyeste modellen startet i april i fjor, mens stasjonsvognutgaven kom til landet i august.

Motor