+ mer

De råeste sportsbilene

Noen sportsbiler frister mer enn andre. Se bilder.

"Porsche, there is no substitute", fortalte skuespiller og Hollywood-kjekkas Tom Cruise "Risky Business" fra 1983. CNBC viser til en rapport utarbeidet av den uavhengige organisasjonen Consumers Union som har kommet frem til følgende rangering blant sportsbilene:
  1. Porsche 911
  2. Corvette Z06
  3. Dodge Viper
Porsche 911 ser ut til å falle i smak hos amerikanerne.Porsche stikker av med den gjeveste plasseringen, og får blant annet skryt for fabelaktige bremser, understellet og sine gode kjøreegenskaper. Amerikanerne lar seg imidlertid også begeistre av sine landsmenn, nemlig Corvette Z06 og Dodge Viper.Kanalen har også foretatt en rangering innenfor klassen bestående av luksuriøse "high-end" biler:
  1. Mercedes-Benz SL550Mercedes-Benz SL550
  2. BMW 650iBMW 650i
Motor