+ mer

Gode tider for båtbransjen

- Fremdeles en meget hyggelig økning og en positiv utvikling for norsk båtbransje, mener adm. direktør i Norboat, Erlend Prytz.

Norske båtforhandlere opplever gode tider, og nok en gang viser bransjens importtall en sterk økning i salget av utenlandske fritidsbåter. I første halvår økte importen av fritidsbåter med 16 prosent til 1.698 millioner kroner. Det er de mellomstore familiebåtene som kan vise til den største salgsøkningen og denne båtklassen alene kan vise til en vekst på hele 30 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.- Selv om vi i år ikke kan vise til samme økning som i fjor er det fremdeles en meget hyggelig økning og en positiv utvikling for norsk båtbransje. Vinden som bransjen har i seilene viser seg også klart foran årets båtmesse "Båter i sjøen" som blir den største messen som vi noensinne har arrangert på Kadettangen. Her vil også mange av de mest importerte båtmodellene bli vist frem, sier Erlend Prytz, adm. dir i NORBOAT.
Motor