Samtidig med regjeringsvalget var det i går folkeavstemning om rushtidsavgift i Stockholm og kommunene rundt. Samtidig med regjeringsvalget var det i går folkeavstemning om rushtidsavgift i Stockholm og kommunene rundt. Et ja vil trolig gi flere kunder hos Reitan-eide 7-Eleven og Pressbyrån, skriver Adresseavisen, og viser til at de som ikke hadde bombrikke under prøveperioden fra 3. januar til 31. juli måtte betale etterskuddsvis på de Reitan-eide kioskene.Foreløpig resultater viser ifølge dn.se et knapt ja i Stockholm, men et klart nei ellers. Avstemningen er bare rådgivende, og den endelige beslutningen tas av Riksdagen.Blir avgiften vedtatt, skal det forhandles på ny om hvor bilistene skal betale, men forretningsutviklingssjef Torbjörn Svedenklint i Reitan Servicehandel Sverige sier til Adresseavisen det er sannsynlig at de fortsatt vil få oppdraget.