+ mer

PSA Peugeot Citroën-direktør går

Konserndirektør Jean-Martin Folz i PSA Peugeot Citroën er på vei ut av systemet.

Konserndirektør Jean-Martin Folz i PSA Peugeot Citroën har informert styreformannen i holdingselskapet Peugeot S.A., Thierry Peugeot, at han ønsker å pensjonere seg ved fylte 60 år. Jean-Martin Folz blir 60 år i januar 2007, og har siden 1. oktober 1997 vært øverste direktør i PSA Peugeot Citroën.Thierry Peugeot har gitt PSA-styrets ansettelseskomité oppgaven med å starte ansettelsesprosessen for den fremtidige konserndirektøren som skal etterfølge Jean-Martin Folz.PSA-styret skal godkjenne utnevnelsen av ny konserndirektør i PSA Peugeot Citroën innen utgangen av dette året. Den kommende toppdirektøren vil starte i sin nye stilling i løpet av første kvartal 2007.
Motor