+ mer

Skoda frir til ungdommen

Skoda benytter bilutstillingen i Paris til å lokke ungdommen med siste nytt innen kompaktklassen. Se bilen her.

Skoda viser frem konseptbilen Joyster, som er et nytt innslag i kompaktklassen, under bilutstillingen i Paris. Designmessig har Skoda Joyster beholdt Skoda-familiens tradisjonsrike grill, mens lyktene er tegnet i en skarpere og mer aggressiv stil.Konseptbilen Skoda Joyster henvender seg til unge kjøpere.Taket er langstrakt og ender i en kort hekk. Dette gir rom for store sammenhengende vindusflater som sikrer lys, oversikt og romfølelse for fører og passasjerer. Skoda Joyster er utstyrt med tre dører og er kompakt i utvendig form. Joyster blir også utstyrt med nye løsninger innen kommunikasjonsteknologi og komfort.Skoda Joyster vil i første rekke vise hvordan Skoda ønsker å nærme seg de yngste bilkjøperne. Skoda har den siste tiden lansert en rekke nye og spennende modeller som frir til nye grupper bilkjøpere.Skoda-ledelsen vurderer produksjon av bilden dersom den får like god mottakelse som Roomster og Yeti.
Motor