+ mer

Trøbbel for Solberg - igjen

De tekniske problemene har ikke sluppet taket i Petter Solberg.

Petter Solberg fortsetter å slite med tekniske problemer. I fredagens Rally Japan var det bremsetrøbbel som var med på sende nordmannen hodestups nedover på resultatlisten, ifølge NTB.På fjerde fartsprøve rapporterte Subaru-føreren om problemer med bilen. Han tapte nærmere to minutter da all bremsing måtte skje ved hjelp av gir og håndbrekk.Tilbake på service ville verken Solberg selv eller noen i Subaru-teamet gå inn på detaljer rundt problemene. Etter at feilen ble reparert, fortsatte tidstapene for nordmannen, som vant den første VM-runden i Japan for to år siden.Ikke overraskende er det finnen Marcus Grönholm og franskmannen Sebastien Loeb som kjemper tett i toppen. Etter første dagsetappe var fjorårsvinner Grönholm 10,5 sekunder raskere enn den regjerende verdensmesteren.
Motor