Opptil 30 centimeter snø meldt i natt

Oslo og Østlandet må sko seg for komplett kaos på veiene i morgen. Det er meldt opptil 30 centimeter snø i natt.

Motor

I natt kan vi få en første forsmak på vinteren. For Østlandet melder meteorologene minusgrader og opptil 30 centimeter snø. Det er også ventet snø i verste rushtid. I natt kan vi få en første forsmak på vinteren. For Østlandet melder meteorologene minusgrader og opptil 30 centimeter snø. Det er også ventet snø i verste rushtid. Samferdselsetaten melder ifølge NRK at brøytingen starter når det er kommet fem centimeter snø.Har du muligheter til å la bilen stå, vil det i så fall være fordelaktig. Og kjører du, beregn god tid og bruk vinterdekk.Etaten minner om at reisen til jobb kan ta lengre tid enn normalt i morgen tidlig.- Hovedregelen er at hovedveier, boligveier med buss/serviceruter og bratte bakker skal være ferdigbrøytet etter fem timer. Øvrige veier skal være ferdigbrøytet etter ni timer. Men det kan selvsagt variere etter hvor mye det snør, feil på brøytebilene eller feilparkerte biler, sier etatens seksjonsleder Tom Kristoffersen ifølge NRK.I tillegg er det slik at de brøyteavtalene hos fleste sameier og borettslag starter å løpe fra 1. november.Jo da, det kan bli en festlig start på morgendagen.

Nyheter
Personlig økonomi