Europcar-overtagelse til 5,5 mrd.

Europcar overtar Vanguards (National Car Rental - Alamo Rent A Car) europeiske virksomhet for drøye 5,5 milliarder kroner.

Motor

Europcar offentliggjør i dag at de overtar den europeiske virksomheten til Vanguard Car Rental Holdings LCC (Vanguard EMEA) - et av Nord-Amerikas ledende selskap for utleie av personbiler og nyttebiler, som drives under varemerkene National Car Rental and Alamo Rent A Car.Dette gjør Europcar til den ledende aktøren i England i tillegg til å styrke posisjonen som nr. 1 aktør i Europa, holdt siden 2003. Europcar og Vanguard har også signert en transatlantisk samarbeidsavtale som gir Europcars kunder tilgang til de beste leietilbudene og mulighetene i USA og Canada. Avtalen, til en verdi av 670 millioner Euro, bringer Europcar et betydelig skritt nærmere posisjonen som verdens ledende aktør på bilutleiemarkedet.Vanguard EMEA besitter en bilpark på over 43.000 biler, en omsetning på 405 millioner Euro i 2005 og over 2 millioner leiekontrakter. Avtalen har en verdi på 670 millioner euro, eller drøye 5,5 milliarder kroner.

Nyheter
Næringsliv