Scania sier nei til oppkjøp

- Styret i Scania er fast overbevist om at tilbudet fra MAN er en vesentlig undervurdering av Scania,

Motor

Styret i den svenske lastebilprodusenten Scania anbefaler nok en gang selskapets aksjonærer å si nei til et oppkjøpstilbud fra den tyske konkurrenten MAN. Styret i den svenske lastebilprodusenten Scania anbefaler nok en gang selskapets aksjonærer å si nei til et oppkjøpstilbud fra den tyske konkurrenten MAN. - Styret i Scania er fast overbevist om at tilbudet fra MAN er en vesentlig undervurdering av Scania, heter det i en kunngjøring på selskapets nettsider.Selskapet er også rede til å dele ut mer penger til aksjonærene. Tidligere er det blitt lovet 35 kroner per aksje. Nå økes beløpet med 50 kroner, skriver Dagens Nyheter.I det siste budet tilbyr MAN 475 kroner per A- og B-aksje. Aksjonærene må ta stilling til budet innen 11. desember. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv